Welcome to St. Paul Airlines, !
Main Menu

Who's Online
 Welcome Guest
Join Us!


 Login:
User:


Password:


Remember me



Retrieve lost Password
 Online
 Members:1
 Guests:6
 Total:7
 Online Members
 jer029 

SPA Recommends
VirtualCol Simulations

Return to Misty Moorings

flyawaysimulation.com

Avsim.com

Flightsim.com

SimRoutes

Flight Simulator Navigation

FS Goof's

Airman's Information Manual

NOAA Metar Access

IFR Refresher Magazine

History of MSFS

Flightaware.com

Fly Better

Aviator90 videos

search pnForum latest posts Note: Registered users can subscribe to notifications about new posts Note: Registered users can subscribe to notifications about new posts

to previous topic Print topic to next topic

Start ::  Pilot's Lobby ::  Website/Forum/Picture Gallery Support ::  FSacars
Moderated by:

Bottom 

FSacars

Anonymous Posted: 02.07.2011, 18:22
Unregistered User Having trouble getting acars to work. I have it set up per instructions (program files show all and I am able to get everything entered on flight plan after I have set the configurations) and when I start log I get a mesg that FS and ACARS qre not working. The first time I tried I received the msg before I was able to configure. I removed and downloaded again and stll have the same problem.

Any help greatly appreciated

Bob M :-? 518
Top 
 
Anonymous Posted: 04.07.2011, 14:27
Unregistered User Finally got ACARS to follow flight and do all it should, even to the point that it tells me that the log was sent, however it doesn't show up at SPA.

Any ideals?

Bob M
Top 
 
YETIV8R Posted: 04.07.2011, 22:43

YETIV8R

registered: Jan. 2006
Posts: 1529

Status: offline
last visit: 04.09.13
Hi Bob, sorry about the delay in replying. Long weekend almost done. Did you get an email verification back? I did not get an email about your FSACARS PIREP.

Let me get in touch with you, later in the week.

Naresh
Top  Profile send PM
 
YETIV8R Posted: 09.07.2011, 10:09

YETIV8R

registered: Jan. 2006
Posts: 1529

Status: offline
last visit: 04.09.13
Bob,

Sorry, I couldn't get back to you sooner, but looks like you got it working. I see your FSACARS logs now.

Cheers,
Naresh
Top  Profile send PM
 
Anonymous Posted: 09.07.2011, 13:52
Unregistered User Naresh;

Thanks, no problem on time frame.

I am not sure what I did to get it to work other than entering all manually as a new airline.

Still have a bug. When I click on accept flight I get the message "could not find :\fsacars.mdb. I ignore that and send log and it worked this time.

A couple of times it did not work, when I sent log I got message could not find log path.

As long as it works I'm happy.

Thanks again
Bob
Top 
 
YETIV8R Posted: 09.07.2011, 15:27

YETIV8R

registered: Jan. 2006
Posts: 1529

Status: offline
last visit: 04.09.13
Hi Bob,

Regarding fsacars.mdb error, you can [b]disable [/b]the 'use local database.

[img]http://www.stpaulairlines.com/tempimages/FSACARS-017.jpg[/img]

Next time when you get an error, do you mind taking a screenshot and sharing it with us please?

Hope you are having a good weekend.

Cheers,
Naresh
Top  Profile send PM
 


Users online:
jer029

This list bases on the users active in the last 60 minutes


Powered by pnForum Version 2.6

Copyright 2000 - 2012 St. Paul Airlines

Web site powered by PostNuke ADODB database library PHP Language